Tražilica

Newsletter

Kašice za bebe - iskustva mama i beba

Matija (6 mj.), Dubai

Matija.png

Dragi moji, uljepšali ste mi ljeto, boravak u Hrvatskoj i početak dohrane!
Moram se pohvaliti da Matija jako dobro prihvaća sve okuse, a nadam se da će tako i ostati. Prvo je probao vašu mladu mrkvicu, zatim kašicu za laku noć s mlijekom i keksom, voćnu kašicu od šljive i kruške i gotov obrok od brokule, riže i puretine. Sokove i čajeve još nismo probali. Ne znam koja mu je kašica draža jer ih sve podjednako rado papa.
Hvala Vam što ste s nama.

Mama Sonja

Dea (11 mj.), Sesvete

Dea.jpg

Dragi Bebivitači, želimo vam reći hvala što imate i veća pakiranja kašica, koje su nam toliko fine da nam najčešće jedna nije dosta :) Na slici je Deina omiljena kašica od breskve i marakuje! Ne odustajemo od nje, iako će Dea uskoro napuniti godinu dana. Jedino joj nije jasno zašto se ne otvara iako ju je već lupila?!  :)

Pozdrav od gladušice Dee :)

Sonja (6 i pol mj.), Osijek

Sonja.png

Hej Bebivitići, moram vam se javiti jer moja Sonja jednostavno obožava vaše kašice. Prvo voće joj je bila šljiva, zatim breskva pa kruška viljamovka i danas je probala bananu i jabuku. Najviše voli šljivu i nikad joj nije dosta. Malo joj dajem i sokića od jabuke.

Prije spavanja jede kašicu za laku noć s mlijekom i keksom. Dok ju hranim, kažem joj da ne mora sve pojesti, nek malo ostavi i tati, jer su kašice izvrsnog okusa. Uskoro ću joj davati i kašice s mesom. Hvala vam što ste prisutni u svim trgovačkim lancima pa vas lako nađemo dok smo u šetnji gradom.

Maksim (14 mjeseci), Osijek

13055435830963.jpg

Maksim od 7. mjeseca papa Bebivitu. Najdraži su mu griz od vanilije, fino voće i sok od jabuke. Često putujemo i volimo se voziti biciklom uz Dravu, pa su nam Bebivita kašice i sokovi vrlo praktični. Za večernji obrok, njegov je izbor kašica za laku noć od čokolade.

Sad Maksim ima 14 mjeseci i uz svu ostalu hranu koju jede, ne odvaja se od Bebvite. Njegovi obroci protječu u veselju i bez prisile jer je od prve žličice prihvatio Bebivitu.

Mihael (8 mjeseci)

13051106869685.jpg

Prvu kašicu popapali smo već s 4 mjeseca. Bila je to Bebivita jabuka i banana. S vremenom, prelazili smo na sve ostale okuse, primjerene njegovoj dobi. Primjetila sam da najviše voli Bebivita šljivu.

Meni su Bebivita proizvodi posebno dragi jer pozitivno utječu na njegovu probavu, također za puno nižu cijenu nude jednaku kvalitetu kao i ostali proizvođači, a najvažnije je što ih moj Mihael voli.

Ana (15 mjeseci), Rijeka

12657327238640.jpg

Ana je naše drugo dijete. Budući da je sin koji ima 8 godina alergičar od 4 mjeseca života, Aninu dohranu smo započeli s puno opreza, gledajući pomalo sa strahom gdje će izbiti neka "flekica" na koži.

Srećom, prošlo je u redu tako da mi papamo sve (naravno kao desert i mamino mlijeko). Dohranu smo uveli s 5 mjeseci i to najprije sa Bebivita voćnim kašicama i kašicama za laku noć koje jako volimo.

Luka (9. mjeseci), Osijek

12657330987392.jpg

Luka je veselo i zdravo dijete. S dohranom smo počeli kad je imao 5 mjeseci. Čula sam od prijatelja koji imaju bebu, da je Bebivita kvalitetna i provjerena hrana za djecu, pa sam odlučila Luki ponuditi kašicu sa šljivom. Izvrsno ju je prihvatio!

U narednim tjednima i mjesecima eksperimentirali smo s različim okusima i vrstama Bebivita kašica, najfinije su mu postale integralne žitarice s voćem i sve kašice za laku noć. One su postale dio Lukine svakodnevne prehrane.

Marko (2 godine), Zagreb

12657331154759.jpg

Iako je Marko danas velika beba i jede svu krutu hranu, omiljeni desert mu je Bebivita fino voće. Ove kašice su često na njegovom jelovniku jer mu zamjenjuju voćku, a znam da su bez dodanog šećera i 100% prirodne. Prije godinu dana, tražeći neki zdrav napitak za dijete, otkrili smo i Bebivita velike sokove sa željezom i multivitaminima. Odabrali smo ih radi dobrog sastava, u početku smo ih malo razrjeđivali s vodom, a  Marko ih je izvrsno prihvatio.

Paola (18 mj.), Zadar

12658099576163.jpg

S dohranom smo počeli s 5 mjeseci, i to sa Bebivita sokom od jabuke kojeg smo ispočetka razrjeđivali sa vodom. Nastavili smo sa voćnim kašicama, a nakon preporuke pedijatra za Bebivita sok od crvenih plodova s dodatkom željeza, to nam je postao omiljeni napitak kojem se  uvijek ispočetka veselimo.

Ana (12 mj.), Slavonski Brod

12658099783414.jpg

Jako volimo junior obroke, posebno Spaghette! Dok smo u šetnji ili u gostima, uvijek sa sobom nosimo Bebivita fino voće u plastičnim čašicama, jer nam je ukusno i zdravo.

Nina (16 mj.), Osijek

12706491876801.jpg

Nina je probala Bebivita kašice sa 7 mjeseci. Prve su na redu bile jabuke i kruške, a kasnije smo uveli i kašice za laku noć i dječje menije. Posebno joj se sviđa sok od crvenih plodova voća, koji uvijek nosimo sa sobom u šetnju.

 

Volimo vaše akcije u trgovinama, jer uvijek dobijemo neki lijepi promo materijal!

Bojan (5 mj.), Vabriga

iskustvo_01_r1_c1.jpg
Prije malo vremena, naš broj članova povećao se za još jednog... Moje treće dijete je Bojan. Ima 5 mjeseci i od svojeg drugog mjeseca ima alergijski dermatitis. Za dohranu Bebivita kašicama sam se odlučila jer je Bebivita marka kojoj vjerujem. Moram napomenuti da smo skroz zadovoljni kvalitetom Bebivita proizvoda: kašice su jako ukusne, blago kisele, izvrsne probavljivosti i mogu reći da se uz te kašice moje dijete preporodilo. Crvenilo lagano prolazi, a moj dečkić je sretna i vesela beba. Kao mami, sviđa mi se konzistencija kašica, nisu preguste, a i omjer kvalitete i cijene. Šaljemo Bebiviti jedan veliki aplauz uz poruku: samo tako nastavite i dalje! Bebivita je moj izbor, sada i zauvijek!
Ukoliko želite svoja iskustva s Bebivitom podijeliti s nama, fotografiju i tekst možete poslati na: info@bebivita.hr