Bebivita nagradni kviz i nagradna memory igra

Igraj se s nama jer traju Bebivita nagradne igre! Odabrati možeš jednu ili oboje igre, ali, oprez! Pravila za sudjelovanje u nagradnoj igri su drugačija. Za Bebivita nagradni kviz trebaš odgovoriti na sva 3 pitanja točno, dok će se za Memory igru nagraditi korisnik s najboljim rezultatom.  Odaberi željenu igru klikom na gumb koji se nalazi ispod teksta. Sretno!  

 


Bebivita akcije

Doznajte sve o novim Bebivita proizvodima, kao i o akcijama u prodavaonicama diljem Hrvatske. Ne propustite akcije koje će zasigurno izmamiti osmijeh na vaša lica i lica vaših mališana.

Bebivita proizvodi s vama su kroz sve faze razvoja vašeg djeteta, počevši od prvih koraka. Svaki naš proizvod  sadrži sastojke u pravoj strukturi (kremastoj ili krutoj) koji su nužni za uravnoteženu prehranu djeteta, ovisno o njegovu uzrastu.

Potražite proizvod u kojem će vaš  mališan pronaći svoje omiljene obroke!

Happy kids, novi zdravo-cool Bebivita proizvodi za djecu

Super fini, super zdravi i super zabavni Bebivitini novi Happy kids proizvodi za djecu oduševit će svakog mališana, ali i roditelja sa svojim punim i bogatim okusom. U Happy kids asortimanu nalaze se voćne tubice od 100% voća i bez dodanog šećera. A za ukusne doručke, međuobroke ili večere Happy kids ima baš jako fora žitarice raznih okusa i zdravog sastava u zabavnim oblicima. Za zasladiti dan tu su i voćne pločice bez dodanog šećera.

 

Bebivita preporučuje:

Naša stručna suradnica odgovara na vaša pitanja o dječjoj prehrani.

Mihela savjetuje

 

    Donosimo vam kalendar dohrane po mjesecima.

    Dohrana po mjesecima