Blog stvarne mame

Mnoge mame su odlučile podijeliti svoja iskustva o odgoju i brigi za svoje mališane. Pogledajte kako se one nose sa svim iznenađenjima koje im njihove bebe pripreme na dnevnoj bazi i vidjte ćete da uz malo prakse i pomoći sa strane brinuti se o bebi nije ni približno strašno kao što možda u početku djeluje.

Bebivita akcije

Doznajte sve o novim Bebivita proizvodima, kao i o akcijama u prodavaonicama diljem Hrvatske. Ne propustite akcije koje će zasigurno izmamiti osmijeh na vaša lica i lica vaših mališana.

Bebivita proizvodi s vama su kroz sve faze razvoja vašeg djeteta, počevši od prvih koraka. Svaki naš proizvod  sadrži sastojke u pravoj strukturi (kremastoj ili krutoj) koji su nužni za uravnoteženu prehranu djeteta, ovisno o njegovu uzrastu.

Potražite proizvod u kojem će vaš  mališan pronaći svoje omiljene obroke!

Happy kids, novi zdravo-cool Bebivita proizvodi za djecu

Super fini, super zdravi i super zabavni Bebivitini novi Happy kids proizvodi za djecu oduševit će svakog mališana, ali i roditelja sa svojim punim i bogatim okusom. U Happy kids asortimanu nalaze se voćne tubice od 100% voća i bez dodanog šećera. A za ukusne doručke, međuobroke ili večere Happy kids ima baš jako fora žitarice raznih okusa i zdravog sastava u zabavnim oblicima. Za zasladiti dan tu su i voćne pločice bez dodanog šećera.

 

Bebivita preporučuje:

Naša stručna suradnica odgovara na vaša pitanja o dječjoj prehrani.

Mihela savjetuje

 

    Donosimo vam kalendar dohrane po mjesecima.

    Dohrana po mjesecima