Dragi roditelji,

Prvi i najčešći izazovi uz dojenče u prvoj godini njegova života vezani su uz dojenje i prehranu. Stoga smo knjižicu „Papam fino i zdravo“ namijenili vama, kao savjetnik i vodič kroz prehranu vašeg djeteta od rođenja do navršene prve godine. Pisana je u želji da na stručan i praktičan način pomogne svima kojima su dojenje i prehrana djeteta svakodnevna briga i imaju nedoumice oko uvođenja novih namirnica u djetetov jelovnik.

Ne zaboravite, osobito vi drage majke, da su početne nespretnosti sastavni dio roditeljstva i da vas svi vaši pokušaji povezuju s vašim djetetom i svaki trenutak čine nezaboravnim. Budite uporne, hrabre i nježne, a mi smo uz vas!

Ispunite našu kontakt formu i na kućnu adresu stići će vam besplatni Bebivita vodič i savjetnik za dječju prehranu dojenčeta u prvoj godini života „Papam fino i zdravo“.

Bebivita preporučuje:

Naša stručna suradnica odgovara na vaša pitanja o dječjoj prehrani.

Mihela savjetuje

 

Upoznajte sve naše proizvode.

Bebivita proizvodi

 

* Ova informacija je obavezna

Bebivita bi vam voljela slati najnovije vijesti preko newslettera, telefonskog poziva ili drugog elektronskog oblika. Vaši su osobni podaci s Bebivitom sigurni te jamčimo da ih nećemo dijeliti s trećim stranama.

Molimo vas da nas obavijestite želite li da vas kontaktiramo tako što ćete označiti jednu od opcija u nastavku:

Slažem se da Bebivita smije pohraniti moje osobne podatke.