Napokon smo dočekali sunčane i tople dane, a njih su maksimalno odlučile iskoristiti i brojne obitelji za boravak i igranje u parkovima. Jedna od njih je i mala obitelj iz Velike Gorice koju čine mama Antonia, tata Marino te preslatki dječačić Teo. 

“Svijet nam se okrenuo naopako i u tom trenutku nismo znali kako ćemo, gdje ćemo, što ćemo...onda su se kockice počele slagati. Ključna je bila ona kad smo prvi puta primili Tea u ruke i shvatili da ne postoji veća ljubav od te.” - govori nam mama Antonia, inače fitness trenerica koja uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim mališanom.     

Teo je dosta velika beba od samih početaka, pa nam je pedijatrica preporučila da počnemo s dohranom već s 5 mjeseci. U početku je to bila tikva, mrkva, batat, jabuka, banana... Trudila sam se da je što češće domaće skuhano, no kad smo vani uvijek je jedna Bebivita u torbi.

 

Za ovu obitelj zdrava prehrana je izrazito bitna, a Antonia svojim primjerom pokušava biti primjer drugima te naglašavam kako bi voljela bi da Teo ima naviku zdrave prehrane od samih početaka. “Teo sad ima već 9 mjeseci jako je vješt i brz puzač. Voli igračke koje zveckaju i voli bacati loptice. Od nedavno smo otkrili i ljuljačke u parkiću, a za ostale sprave moramo još malo narasti. U šetnji smo 2 puta dnevno kad vrijeme to dopušta. Uvijek imamo sa sobom smokić od 100% kukuruza to nam je "za prigristi" kad idemo na kavu nosimo i Bebivita dječju zabavu jer nam je najpraktičnija. 

 

Što se tiče izbora okusa Bebivita kašica, zaigrani mališan nije izbirljiv te voli sve okuse, no ipak mu je favorit Bebivita povrtna kašica od brokule s rižom i puretinom. Kad su u pitanju voćne kašice, mama Antonia kaže da stvarno sve pojede do zadnje kapi. Povrtne kašice za njih moraju biti u torbi kada idu na vikend druženja kao što je roštilj s prijateljima ili druženje, dok su one voćne rezervirane za situacije kada se šetnjica pretvori u kavu.