Bebivita je po prvi put ove godine organizirala natječaj u kojem su roditelji mogli prijaviti osobe koje im svesrdno pomažu pri čuvanju, ali i odgoju njihovih mališana. Bake, djedovi, susjedi, prijatelji, kumovi, tete… samo su neki od nominiranih kandidata u našem natječaju u kojem je stiglo gotovo 200 prijava. 

Između velikog broja lijepih prijava, jedna se ipak izdvojila te nam je ugrijala srca, a riječ je o poruci koju je napisala Monika Đureković u kojoj je nominirala djeda Vladimira Ostrmana. Na zaista divan način opisala je odnos djeda i dvogodišnjeg unuka Vite čiju ljubav smo i sami primjetili. 

 

 

 

PORUKA ZAHVALNE OBITELJI

"Dragi deda Vlado,

Ti si naša top 1 ili ti A1 čuvalica, ti si Schumacher ili Modrić za ostale čuvalice. Svog prvog unuka Vitu naučio si slova, brojke.. a nisu mu još ni dve godine. Onaj osjećaj kada svoje dijete odvedeš doktoru, a oni se čude koliko i što on sve priča i prepoznaje, mama i tata pucaju od ponosa, deda jednim velikim dijelom si ti za to zaslužan. Kada vidiš osmijeh na Vitinom licu dok se družite, ili kada zove deeedaaa kad se probudi, ma nema slađe i bolje potvrde da nismo pogriješili ostaviti ga u tvojim rukama. Još malo kreće u vrtić, mi se šalimo ako će "nazadovati" da ga vraćamo tebi... Hvala ti na svim trenutcima što si posvetio Viti! 

Vole te Monika, Dejan i naš Vito"

 

 

Poruka zahvalne obitelji istaknula se pa je odluka pala da djed Vladimir odnosi titulu Bebivita Top čuvalice Hrvatske 2021. U idiličan odnos djeda i unuka i sami smo se uvjerili kad smo stigli u obiteljski dom djedu predati poklone koje je zaslužio. Riječ je o peharu za Top čuvalicu Hrvatske 2021., zatim personaliziranoj ilustraciji za Vladimira, ali i malenog Vita, koju je zadužena Mateja Sučević, a na kojoj su glavni likovi lavić i slon koji na utjelovljuju djeda i unuka. Isto tako, djed Vlado ponosno je prošetao u majici koja na sebi ima i fragment s ilustracije dok je maleni uživao u ukusnim proizvodima iz Bebivita paketa.