10 DANA VOĆNE ZABAVE

Povratak u vrtiće, školske klupe, ali i svakodnevici koja je nakratko bila prekinuta ljetovanjem lakšećemo podnijeti uz zdrav i ukusan međuobrok koji nam je uvijek pri ruci. Naravno, riječ je o voćnoj zabavi koja je idealan međuobrok za sve uzraste.

Djed Vlado iz Siska proglašen je TOP čuvalicom Hrvatske 2021.

 

Između velikog broja lijepih prijava, jedna se ipak izdvojila te nam je ugrijala srca, a riječ je o poruci koju je napisala Monika Đureković u kojoj je nominirala djeda Vladimira Ostrmana.

Više 

U našem ruksaku uvijek se nalaze Bebivita proizvodi otkad je Vigo imao par mjeseci

 

Četveročlana obitelj Majdak iz Umaga sunčane ljetne dane odlučila je provesti na izletu, a jedna od lokacija je bila i Zagreb gdje su stvorili predivne uspomene u Maksimiru, a glavna zvijezda fotografiranja bio je razigrani Vigo.

Više 

Andreja ujutro veseli BEBIVITA keksić za djecu

 

Poznato lice s TV ekrana Tomislava Vucelić sretna je mama malenog Andreja čiji nas je osmijeh oduševio, a priča njihove male obitelji raznježila. Tomislava nam je ispričala i sve o dohrani te otkrila zašto voli Bebivita kekse za djecu. 

Više 

Teo i Bebivita nerazdvojni od početka

 

Fitness trenerica Antonia Jelić mama je devetomjesečnog sinčića Tea s kojim voli provoditi vrijeme na svježem zraku, a kako ne bi trošili vrijeme na pripremu hrane već na uživanje, sastavni dio njihovih druženja su i Bebivita kašice

Više 

Bebivita poruke za TOP čuvalicu Hrvatske

Pristiglo nam je već mnogo nominacija za Top čuvalicu, a ovo su neke od njih.

Više