Poštovana/poštovani,
Zahvaljujemo što ste pristupili internetskim stranicama tvrtke Hipp Croatia d.o.o.
Korištenje materijalima i sadržajima ove internetske stranice dopušteno je isključivo u nekomercijalne svrhe uz nužno poštovanje autorskih prava i srodnih propisa.
Svrha ove internetske stranice jest pružanje informacija o proizvodima Bebivita. Priređena je u dobroj vjeri i uz svu pozornost priređivača. Objavljivač ne preuzima odgovornost za sadržaj eksternih linkova.
Objavljivač ne preuzima odgovornost za poteškoće/štetu prouzročenu upotrebom sadržaja i informacija ove internetske stranice ili s njom povezanih eksternih internetskih stranica.
Objavljivač zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na ovoj internetskoj stranici te nije odgovoran ni za kakvu štetu nastalu tim promjenama. Priređivač nije odgovoran ni za kakvu posrednu ili neposrednu štetu nastalu oglašavanjem na ovoj internetskoj stranici.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Hipp Croatia d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica.

PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene upotrebljavaju se isključivo u skladu s ovom izjavom, odnosno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli (ime i prezime, adresa elektroničke pošte, kontaktni broj telefona…) u sklopu naše internetske stranice prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni. Primjerice, kao odgovor na postavljene upite, za pružanje dodatnih informacija i ponuda. Vašim osobnim podacima Hipp Croatia d. o. o. koristi se isključivo za vlastite potrebe te ih ne prosljeđuje trećim stranama, osim uz vaše dopuštenje ili na zahtjev ovlaštenih državnih tijela. Radi poboljšanja kvalitete proizvoda, kao i poboljšanja kvalitete usluga, Hipp Croatia d. o. o. može osobne podatke posjetitelja dostaviti i povezanim društvima u koncernu. Unošenjem osobnih podataka na našim web-stranicama posjetitelj pristaje na uvjete korištenja osobnih podataka određene ovom izjavom.

UPOTREBA COOKIE-DATOTEKA

U ovom odjeljku pronaći ćete informacije o kolačićima. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u vašem web pregledniku ako postavke preglednika to dopuštaju. U postavkama imate mogućnost potpuno deaktivirati kolačiće ili ograničiti njihovu upotrebu. Imajte na umu da neke od usluga na ovoj web stranici, kao što je Bebivita Club, više neće raditi ako potpuno deaktivirate kolačiće.

Između ostalog, kolačići služe za provođenje registracije na našoj web stranici. Podaci u kolačiću uključuju jeste li ovlašteni za pozivanje određenih stranica, kao što je vaš Bebivita Club profil, nakon što ste se prijavili. Kolačići se također koriste za praćenje putanje korisnika kroz različite usluge na stranici. Dobivene informacije olakšavaju komunikaciju između našeg web poslužitelja i vašeg preglednika. Prikupljene informacije koriste se za stalno poboljšanje naših online usluga.

Da bi posjet našim web-stranicama bio što kvalitetniji, Hipp Croatia d.o.o. koristi se cookie-datotekama.
Web-stranice BEBIVITA katkada sadrže linkove na druge web-stranice koje nisu u vlasništvu Hipp Croatia d. o. o. Takve stranice sadrže vlastite izjave o privatnosti te Hipp Croatia d. o. o. ne preuzima odgovornost za sadržaje tuđih stranica.
Na temelju zakonskih odredbi imate pravo na informaciju o vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u bazi podataka Hipp Croatia d. o. o., kao i na ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka. Ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka vršimo na pisani zahtjev upućen na adresu:

Hipp Croatia d. o. o.
Bebivita marketing
XIII Podbrežje 26
10020 Zagreb

tel: 01/6593790, 01/6593780
fax: 01/6593798
ili na e-mail adresu putem kontaktnog obrasca na našoj web-stranici (vrsta upita: Zaštita osobnih podataka). Sva prava pridržana Hipp Croatia d.o.o., 2. siječnja 2017.

Otvorite postavke kolačića