Uz maminu i tatinu ljubav te puno hranjivih sastojaka iz fine papice polako se svakoga dana grade naši mali superjunaci. BEBIVITA se ponosno javlja za zaduženje vezano uz dobru hranu, ali također jako dobro razumije i svu ljubav i brigu roditelja koju pružaju svojim bebama kako bi postali divni ljudi. Mamine i tatine poruke iz djetinjstva u dječjim glavama i srcima odzvanjaju cijeloga života.

Tako se stvaraju se kvalitetni odnosi roditelja i djece.

Posveta tim porukama prošlogodišnji je BEBIVITA projekt "Umjetnost života" tijekom kojeg su stotine mama i tata ispisali poruke čiji sadržaj bi trebao pratiti njihovu djecu u budućnosti. Te poruke bile su inspiracija kiparu Denisu Kraškoviću za izradu skulpture Morska medvjedica s mladunčetom koju je BEBIVITA kao pokretno kulturno blago donirala u trajno vlasništvo Muzeju grada Šibenika.  

No, u dječjim glavama ne odzvanjaju samo poruke roditelja. Uža obitelj dio je šire, a i ona najmanja dio je društva u kojem živi pa djeca kroz život nose i poruke baka i djedova, teta, stričeva, obiteljskih prijatelja, susjeda i rodbine. Roditeljima tijekom dječjeg odrastanja pomaže puno dobrih ljudi. Svi oni ponekad su bebine čuvalice i njihove poruke iz srca ostaju u srcima djeteta tijekom života.

Bebivita je zato željela pružiti priliku roditeljima da se oduže čuvalicama i nominiraju ih za titulu Top čuvalice Hrvatske i omoguće im da dobiju lijepu nagradu. U ruke Top čuvalice Hrvatske otišla je umjetnička ilustracija za zid, pehar i majica s natpisom "Top čuvalica Hrvatske", dok je obitelj kojoj pomaže upravo Top čuvalica Hrvatske dobila veliki paket BEBIVITA proizvoda.

U projektu roditelji šalju emotivna pisma i poruke kroz koje opisuju što čuvalica znači u životu njihovog djeteta. 

Pogledajte neke od zaprimljenih prijava za Top čuvalicu Hrvatske

Pogledajte odabranu Bebivita Top čuvalicu Hrvatske