Bebivita dječji čajevi za djecu idealni su odabir za djecu za uvođenje dohrane od najranije dobi. Bebivita čajevi za bebe i djecu osvježavaju i gase žeđ te sadrže hranjive tvari. Jednostavno se i brzo pripremaju (s toplom ili hladnom vodom) te s njima djeca dobivaju optimalnu dozu čaja i vitamina prilagođenih njihovoj dobi.  

BEBIVITA ČAJEVI

Bebivita Instant čaj od komorača

Bebivita Instant čaj od komorača

nakon 4. mjeseca 200 g

Bebivita Instant čaj od jabuke i matičnjaka

Bebivita Instant čaj od jabuke i matičnjaka

od 6. mjeseca 200 g

Bebivita Instant voćni čaj

Bebivita Instant voćni čaj

od 6. mjeseca 200 g

Tijekom prve godine života dojenčad često muče probavne tegobe. Upravo u takvim slučajevima preporučujemo biljne napitke i biljne čajeve za dojenčad i bebe koji će umiriti simptome. U ponudi Bebivita čajeva za bebe i čajeva za djecu možete pronaći dječji čaj od komorača koji je pogodan već od 4. mjeseca bebina života te čajeve s okusom jabuke i matičnjaka, voća i biljne čajeve za bebe stare od 6. mjeseci starosti.

Dohrana za bebe je ono čime se dojenčad i bebe hrane i unose u svoj organizam, zato je potrebno odabrati odgovarajuću hranu s dovoljno gradivnih tvari za pravilan rast i razvoj beba. Bebivita Instant čajevi za bebe i djecu pripremaju se brzo i jednostavno kao topao ili hladan obrok, savršeni su za dojenčad i malu djecu te im nude blag i osvježavajuć okus.

 

 

U ponudi možete pronaći Bebivita Instant čaj od komorača, instant čaj od jabuke i matičnjaka i instant voćni čaj. Instant čaj od komorača pogodan je kod dojenčadi i male djece, nakon 4. mjeseca starosti koji ekstraktom komorača ublažava grčeve i prehladu te pomaže kod problema s probavnim sustavom dojenčadi i beba.

Instant dječji čaj od jabuke i matičnjaka pomoći će očuvati bebino zdravlje, a namijenjen je za djecu od 6. mjeseci starosti. Sastoji se od soka od jabuke, prirodne arome limunske trave, prirodne arome jabuke i karamel sirupa. Također, za svaku preporuku je i Bebivita Instant voćni čaj za bebe voćnog okusa namijenjen za djecu i bebe od 6. mjeseci starosti koji će oduševiti Vašu djecu bogatim okusom voća, grejpa, prirodne arome naranče i cikle.

Bebivita čajevi za djecu ne sadrže gluten tako da nema zabrinutosti od alergija. Pravilna dohrana i plan prehrane je važan dio razvoja svakog djeteta i bebe, saznajte više o dohrani po mjesecima, planu prehrane i gradivnim tvarima koje su bitne za Vašu dojenčad, bebu i djecu.

Bebivita preporučuje:

Upoznajte gradivne tvari potrebne za razvoj djeteta.

Gradivne tvari 

    Donosimo vam kalendar dohrane po mjesecima.

    Dohrana po mjesecima