Dohrana bebe može biti vrlo važan faktor pri njenom zdravom razvitku i razvoju. No kako bi znali što je najbolje za vašu bebu, za vas smo pripremili mnoštvo savjeta, recepta, sugestija pa i cijeli plan prehrane. Prateći naše savjete i plan prehrane uvijek ćete znati što je sljedeći korak prilikom dohrane i čime točno hraniti svog mališana.

Dohrana po mjesecima

Kada započeti s dohranom bebe? Kakav bi trebao biti plan dohrane beba po mjesecima? Pogledajte naše savjete i pronađite odgovore na sve ova i slična pitanja.

Više

Plan prehrane

Ovdje pronađite raspored obroka koji će vašoj bebi pružiti sve potrebne sastojke za rast i razvoj!

Više

Gradivne tvari

Kod prehrane je važno paziti na uravnoteženost, unos vitamina i minerala, ali i masnih kiselina. Uz dobru prehranu razvoj bebe će biti popraćen veseljem i smijehom, a beba će rasti zdrava i puna energije.  

Više

Savjeti

Svakom se roditelju dogodi da zatreba savijet oko bebe, nije to ništa neobično. Zato ovdje možete pronaći razne korisne savjete i odgovore na česta pitanja koja će vam pomoći brinuti se za vašeg mališana.

Više

Tegobe i dohrana

Uvođenje dohrane u bebin život može izazvati neke probleme kao što su probavne smetnje. No to nije ništa neobično. Odabirom pravih namirnica i s malo dodatnog znanja to možete izbjeći.

Više

Recepti za bebe

Razni recepti za fine i hranjive kašice, sokove i frape koje će vaša beba obožavati! Pronađite najfinije recepte za svaku prigodu i doba.

Više