Djed Vlado iz Siska proglašen je TOP čuvalicom Hrvatske 2021.

 

Između velikog broja lijepih prijava, jedna se ipak izdvojila te nam je ugrijala srca, a riječ je o poruci koju je napisala Monika Đureković u kojoj je nominirala djeda Vladimira Ostrmana.

Više 

U našem ruksaku uvijek se nalaze Bebivita proizvodi otkad je Vigo imao par mjeseci

 

Četveročlana obitelj Majdak iz Umaga sunčane ljetne dane odlučila je provesti na izletu, a jedna od lokacija je bila i Zagreb gdje su stvorili predivne uspomene u Maksimiru, a glavna zvijezda fotografiranja bio je razigrani Vigo.

Više 

Andreja ujutro veseli BEBIVITA keksić za djecu

 

Poznato lice s TV ekrana Tomislava Vucelić sretna je mama malenog Andreja čiji nas je osmijeh oduševio, a priča njihove male obitelji raznježila. Tomislava nam je ispričala i sve o dohrani te otkrila zašto voli Bebivita kekse za djecu. 

Više 

Teo i Bebivita nerazdvojni od početka

 

Fitness trenerica Antonia Jelić mama je devetomjesečnog sinčića Tea s kojim voli provoditi vrijeme na svježem zraku, a kako ne bi trošili vrijeme na pripremu hrane već na uživanje, sastavni dio njihovih druženja su i Bebivita kašice

Više 

Na putovanja nosimo gotove kašice i naše djevojčice ih jedu na trgovima, livadama ili uz jezera

Nevena Rendeli Vejzović je supermama tri djevojčice koje baš kao i njihovi roditelji žive život punim plućima, od izleta i planinarenja do puno igre i fine papice.

Više 

Sretna beba i igra bez predaha

Prvo ljeto malog Domagoja mirisalo je na pravu avanturu. A što ga tek očekuje prve zime i blagdana koji nam već kucaju na vrata? Njegova znatiželja upregnula je cijelu obitelj Nikoline Šubašić.

Više 

Djevojčica koja je utjelovila ljeto

Naša domaća vizažistica, Simona Antonović, priča o prvoj godini života sa svojom kćerkom Lisom te kako im Bebivita proizvodi pomažu i olakšavaju dohranu Lise.

Više

Puse, igra i zagrljaji važniji od svih pravila

Bebivita je bila u posjeti mami Vjeri Pađen i njenoj kćerkici Zlati od kojih smo doznali sve o njihovoj igri uz koju zaborave na vrijeme i odluče se za Bebivita obrok.

Više

Iskustva mame Danijele s uvođenjem dohrane u Bornin svijet

Bebivita je bila u posjeti mami Danijeli Ivančić Bunjevac i njenom sinu Borni od kojih smo doznali sve o njihovim navikama hranjenja.

Više