Bebe su pravi blagoslov svakoj obitelji i redovito donose sreću i radost u naše živote, no brinuti za bebu nije uvijek jednostavno. Mame su obično one koje se nalaze u poslu otkrivanja bebinih problema i ispunjavanju svih bebinih zahtjeva. Tu spada sve od mijenjanja pelena, igranja, uspavljivanja pa do hranjenja, a to mogu ponekad biti zahtjevni poslovi, pogotovo ako ih treba ispuniti usred noći ili u žurbi. Zato ovdje možete vidjeti brojna iskustva stvarnih mama. Pogledajte kako se one nose s dnevnim potrebama svojih mališana i kako im Bebivita kašice povremeno olakšavaju njihove majčinske dužnosti.

Djed Vlado iz Siska proglašen je TOP čuvalicom Hrvatske 2021.

 

Između velikog broja lijepih prijava, jedna se ipak izdvojila te nam je ugrijala srca, a riječ je o poruci koju je napisala Monika Đureković u kojoj je nominirala djeda Vladimira Ostrmana.

Više 

U našem ruksaku uvijek se nalaze Bebivita proizvodi otkad je Vigo imao par mjeseci

 

Četveročlana obitelj Majdak iz Umaga sunčane ljetne dane odlučila je provesti na izletu, a jedna od lokacija je bila i Zagreb gdje su stvorili predivne uspomene u Maksimiru, a glavna zvijezda fotografiranja bio je razigrani Vigo.

Više 

Andreja ujutro veseli BEBIVITA keksić za djecu

 

Poznato lice s TV ekrana Tomislava Vucelić sretna je mama malenog Andreja čiji nas je osmijeh oduševio, a priča njihove male obitelji raznježila. Tomislava nam je ispričala i sve o dohrani te otkrila zašto voli Bebivita kekse za djecu. 

Više 

Teo i Bebivita nerazdvojni od početka

 

Fitness trenerica Antonia Jelić mama je devetomjesečnog sinčića Tea s kojim voli provoditi vrijeme na svježem zraku, a kako ne bi trošili vrijeme na pripremu hrane već na uživanje, sastavni dio njihovih druženja su i Bebivita kašice

Više 

Na putovanja nosimo gotove kašice i naše djevojčice ih jedu na trgovima, livadama ili uz jezera

Nevena Rendeli Vejzović je supermama tri djevojčice koje baš kao i njihovi roditelji žive život punim plućima, od izleta i planinarenja do puno igre i fine papice.

Više 

Sretna beba i igra bez predaha

Prvo ljeto malog Domagoja mirisalo je na pravu avanturu. A što ga tek očekuje prve zime i blagdana koji nam već kucaju na vrata? Njegova znatiželja upregnula je cijelu obitelj Nikoline Šubašić.

Više 

Djevojčica koja je utjelovila ljeto

Naša domaća vizažistica, Simona Antonović, priča o prvoj godini života sa svojom kćerkom Lisom te kako im Bebivita proizvodi pomažu i olakšavaju dohranu Lise.

Više

Puse, igra i zagrljaji važniji od svih pravila

Bebivita je bila u posjeti mami Vjeri Pađen i njenoj kćerkici Zlati od kojih smo doznali sve o njihovoj igri uz koju zaborave na vrijeme i odluče se za Bebivita obrok.

Više

Iskustva mame Danijele s uvođenjem dohrane u Bornin svijet

Bebivita je bila u posjeti mami Danijeli Ivančić Bunjevac i njenom sinu Borni od kojih smo doznali sve o njihovim navikama hranjenja.

Više