O nama

1. Bebivita

Pravilna i uravnotežena prehrana jedan je od osnovnih uvjeta za pravilan rast i razvoj dojenčeta. To znači da mu je potrebno osigurati optimalan unos i omjer hranjivih tvari (bjelančevina, masti, ugljikohidrata, vitamina, minerala) i tekućine.

Vođeni tom mišlju, postavili smo temelj: Iz najkvalitetnijih namirnica, uz vrhunsku kontrolu, proizvodimo zdrave i ukusne proizvode za našu djecu.

Uvođenjem Bebivita proizvoda u prehranu vašeg djeteta, sigurni ste da je dobilo prehrambeno uravnotežen i zdrav obrok.

Svi Bebivita proizvodi proizvedeni su prema najstrožim i najvišim standardima kvalitete koji nadilaze vrijednosti propisane zakonom.

2. Kvaliteta i sigurnost

Bez obzira na to je li riječ o čaju Bebivita, kašici ili soku, kvalitetu proizvoda čine: vrhunske sirovine poznatih i provjerenih dobavljača, najsuvremeniji proizvodni pogoni i vrlo stroga kontrola koja detaljno prati cijeli proces, od ulaza sirovina, proizvodnje do gotovog proizvoda.

Sastav i kvaliteta Bebivita proizvoda u skladu su s odredbama hrvatskog  Pravilnika o prerađenoj hrani na bazi žitarica i dječjoj hrani za dojenčad i malu djecu (NN 126/2013) i Direktivom Europske komisije (2006/125/EZ).

Temelj proizvoda Bebivita su:

  • sigurnost i kvaliteta

  • vrhunski sastojci

  • pristupačna cijena.

S povjerenjem ponudite svojem mališanu proizvode Bebivita i uvjerite se u njihovu kvalitetu!

O našim staklenkama

Naši Bebivita proizvodi pakiraju se s posebnom pozornošću. Prije odlaska na tržište provjerava se svaki pojedini proizvod, njegova staklenka, etiketa i poklopac. Zbog sigurnosnog vakuumskog zatvarača, svi hranjivi sastojci zadržani su i zaštićeni u staklenoj ambalaži.  Pri otvaranju staklenke, važno je čuti sigurnosni “klik” koji vam jamči da je staklenka originalno zatvorena (ako ga ne čujete, proizvod nemojte upotrijebiti). Također, ako se prije otvaranja poklopac pod pritiskom udubljuje, proizvod nije pogodan za upotrebu.

Bebivita vam jamči izvrsnu kvalitetu, sigurnost i zdrave obroke kakve treba vaše dijete!

3. Naša filozofija: Zdravlje i sigurnost djece na prvom su nam mjestu!

Proizvodi Bebivita prate vas kroz sve faze razvoja vašeg djeteta, počevši od prvih koraka u svijet dohrane. Svaki proizvod sadrži točno izabrane sastojke u pravoj strukturi (kremastoj ili krutoj) koji su nužni za uravnoteženu prehranu dojenčeta, ovisno o njegovu uzrastu.

Među proizvodima Bebivita vaš će mališan pronaći svoje omiljene obroke koji odgovaraju njegovome ukusu, potrebama i uzrastu. O tome možete više pročitati na Bebivita planu prehrane.

Bebivita: Stvarno izvrsna!

Prvi mjeseci s vašim djetetom uistinu su nešto posebno. Svaki dan zajedno otkrivate nešto novo.

U tom divnom odnosu želimo vam pomoći i podržati vas kad je riječ o izboru hrane koju možete ponuditi svojoj bebi.

Svi Bebivita proizvodi svojim su sastavom i strukturom prilagođeni  prehrambenim potrebama djeteta, ovisno o njegovoj dobi.

Bebivita vam je pripremila proizvode:

  • napravljene od pozorno odabranih sirovina

  • u izvrsnim kombinacijama sastojaka koje djeca vole

  • u finoj strukturi prilagođenoj uzrastu djeteta.

Svaki obrok ima točno odabrane sastojke u količinama i omjerima koji su ključni za uravnoteženu prehranu. Ništa više, ništa manje. I to je  mala tajna Bebivite. ☺

Bebivita preporučuje:

Naša stručna suradnica odgovara na vaša pitanja o dječjoj prehrani.

Mihela savjetuje

    Donosimo vam kalendar dohrane po mjesecima.

    Dohrana po mjesecima