BRESKVA SA PŠENIČNOM KRUPICOM (GRIZOM)

Breskva je niskokalorično voće, bogato beta-karotenom, vitaminom C, kalijem i vlaknima. Sadrži selen (važan “zaštitinik organizma”) te blagotvorno djeluje na probavu.


Sastojci:

  • 1 staklenka Bebivita voćne kašice breskva 
  • 1 jušna žlica pšenične krupice
  • 70 ml vode
  • 2 mjerice dojenačkog mliječnog pripravka Bebimil 2

 

Priprema:

Pšeničnu krupicu skuhati na odmjerenoj količini vode i u ohlađenu dodati voćnu kašicu i 2 mjerice mliječnog praha Bebimila. Sve dobro promiješati i poslužiti. (Mliječni prah dodajemo kasnije, jer bi kuhanjem uništili njegovu nutritivnu vrijednost.)

 

Breskva je niskokalorično voće, bogato beta-karotenom, vitaminom C, kalijem i vlaknima. Sadrži selen (važan “zaštitinik organizma”) te blagotvorno djeluje na probavu.

Potrebni sastojci za pripravu jela: